Back to All Events

Sikkerhetsleder -og Aktivitetslederkurs


Det blir nå kjørt Sikkerhetsleder -og Aktivitetslederkurs på Karmøy den 3 og 4 November , vi klarte ikke å få det lagt til en dag ,men vi anbefaler alle voksne medlemmer til å ta begge disse dagene , for medlemmer i Karmøy Trialklubb er kursene gratis , og for ikke medlemmer er prisen 650,- for en av dagene og 1150,- for begge.

Viktig at alle melder seg på i Min idrett , se under for hvordan dette gjøres ,Gå inn ,og trykk på kurs , og søk på Kurs ID som nevnt under, HUSK å gå til handlekurv og bekreft før dere logger av. Ring Einar på 90968546 hvis dere er i tvil hvordan det gjøres.

OBS : de som har sendt melding til meg før må også inn å melde på.

Sikkerhetsleder- og aktivitetslederkurs - Karmøy er nå registrert i IdrettsKurs med KursID 1954529 og er nå åpen for påmelding via https://mi.nif.no/ 
Info om kurset finner dere også på NMF`s kurskalender her https://www.nmfsport.no/t/temasider/utdanning/kurskalendere
Viktig info: Vi minner om at alle som deltar på sikkerhetsleder- og aktivitetslederkurs skal i forkant av kurset ha gjennomført teori e-læringskurset https://ekurs.nif.no/ og være meldt inn i klubben via KlubbAdmin. Dette er nødvendig for å få sikkerhetsleder- og aktivitetsleder kompetansen registrert i MinIdrett.

Earlier Event: November 3
Individuell trening
Later Event: November 6
Individuell trening